NATURLIG SKØNHED

Viscoderm skinkó e

Viscoderm® skinke e består af anti-age-komplekser, som indeholder mere end 50 dermofunktionelle ingredienser, herunder ikke krydsbundet hyaluronsyre, vitaminer, mineraler og aminosyre. 

Behandlinger fra

2.000 Kr.

Naturligt resultat

Ingen blandingsprodukter

Gratis kontrol efter 2 uger

Bedste produkter på markedet

Behandlinger fra

2.000 Kr.

5/5

Viscoderm skinkó e

Hvad er Viscoderm® skinkó e?

Viscoderm skinkó e er en ny og innovativ injektionsbehandling, der indeholder en patenteret formel af aminosyre og hyaluronsyre, som er alt afgørende for hudens spændstighed. Skinkó e regenererer huden indefra ved at booste og igangsætte produktionen af kollagen og elastin. Viscoderm skinkó e bruges til reduktion af mørke rander, slap hud og rynker i øjenomgivelserne. Viscoderm skinkó e virker hudforyngende og forbedrer hudens elasticitet.

Det særlige ved Viscoderm skinkó e er kombinationen af aminosyrer, hyaluronsyre og vitaminer. Hyaluronsyre findes naturligt i vores hud og binder fugt. Vores kroppe producerer dagligt hyaluronsyre, men i takt med alderen reduceres vores produktion af hyaluronsyre. Det ses ved vores hud bliver slap og mister glød. Aminosyre fremstilles af vores kroppe, og de er essentielle for skabelsen af sund hud. Aminosyre virker som brændstof, idet aminosyren går direkte ind og styrker cellevæggene i huden. En yderst vigtig komponent når huden skal genopbygges. Viscoderm skinkó e forhindre tidlig tegn på aldring og blødgør og genopretter fugt, fasthed og elasticitet i huden.

Viscoderm® skinkó e er til dig der har problemer med mørke rander, slap hud og rynker, og som ønsker, at forbedre din hudstruktur, og udstråling. Behandlingen er yderst effektiv til reparationer af skader forårsaget af UV-stråler såsom pigmentering. Viscoderm® skinkó e injiceres i hudoverfladen og er tilsigtet øjenomgivelserne, men kan også injiceres i ansigt, hals, bryst og hænder. Du vil mærke små prik i huden, når produktet injiceres. Vi udfører behandlingen så skånsomt og smertefrit som muligt.

Vores behandling med Viscoderm® skinkó e er en aktiv biokomplementering. Resultatet er en synlig sundere hud, som baseret på mesoterapi stråler mere og får en jævn hudtone.

Produktets sammensætning betyder, at behandlingen med Viscoderm® skinkó e kan opretholde og forbedre celletroposme i både epidemis og papillære dermis. 

En Viscoderm® skinkó e behandling består typisk af 2-3 injektionsbehandlinger med 3-4 ugers mellemrum. Velegnet til alle hudtyper og aldre.

Vi anbefaler som regel to behandlingscyklusser om året.

Resultat efter 3-5 behandlinger. Holdbarhed 6-8 måneder. Behandlingstid 30-40 min.

Vi anvender kun godkendte og testede produkter

Vi går op i kvalitet og anvender kun de bedste produkter på markedet – ingen blandingsprodukter eller uhensigtsmæssige tilsætningstoffer.

Forundersøgelse minimum 48 timer før

Før du kan få foretaget en fillerbehandling, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation vores specialuddannet sygeplejerske.

Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med filler, og om eventuelle bivirkninger ved behandlingen.

Du vil få optaget en fuld medicinsk journal for at sikre, at fillerbehandling er den bedste løsning for dig.

Der bliver også taget fotos, så det er muligt at se ændringerne af din behandling. Du vil have mulighed for at stille spørgsmål.

Efter første konsultation udleveres skriftligt materiale om behandlingen, og du skal herefter ifølge loven have mindst 48 times betænkningstid, før du kan blive behandlet med fillers.

POPULÆRE OMRÅDER

Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis forundersøgelse.

Efter behandling med Viscoderm skinkó e kan du forvente en smule rødme, hævelse, blå mærker i det behandlede område.

Du kan sagten går på arbejde efter din behandling.

Vi aftaler du kommer ind til en gratis kontrol efter 2 uger, hvor vi følger op på, om alt er som det skal være.

Din sikkerhed og vores kvalitetskontrol.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG

Book en tid eller bliv ringet op og så finder vi den løsning bedst til dig!