Laserbehandling

Permanent hårfjerning

Få en permanent hårfjerning effektivt og smertefrit med Skin Rehab.

500 Kr.

Effektiv og smertefri​

Behandlingstid på 30-45min

Behandling af alle hudfarver og hudtyper

Nyeste teknologi

Gratis forundersøgelse​

Certificeret hos Styrelsen for Patientsikkerhed​

1 behandling gratis ved køb af klippekort med 8 behandlinger.

Behandlinger fra

500 Kr.

5/5

Permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning er en meget populær behandling. Vi anvender den nyeste teknologi og en af de bedste maskiner på markedet, og vi kan derfor behandle alle hudtyper – både lys og mørk.

ER DU OGSÅ LØBET SUR I INDGOEDE HÅR, RØDE KNOPPER OG KLØE EFTER SKRABEREN?

For mange er det velkendt at skulle skrabe hver eller hver anden dag med de tilhørende hudirritationer, der ofte følger med.

Andre vil bare gerne slippe for at skulle vokse hver 3-4 uger eller undgå pinen ved epileringen.

Uønsket hårvækst giver anledning til frustration og en del gener for mange. Derfor kan laserbehandling være en god løsning til en permanent hårfjerning. Men vælg den type laser, der passer til dig.

LASER ER IKKE BARE LASER - Vælg den rette permanente hårfjerning

Vi anbefaler, at du vælger en behandler, der anvender en laser, der matcher din hudtype og hårstruktur. På den måde opnår du det bedste resultat.
Der findes forskellige behandlingsmuligheder, når du ønsker permanent hårfjerning.Markedet er forskelligartet med forskellige teknologier. Nogle mere effektive end andre afhængig af hudtype og hårstruktur.

Vi opfordrer dig til at vælge den lasertype, der er mest effektiv til din hårfarve, hårtype og hudfarve, når du skal have en permanent hårfjerning.

Fælles for alle, der behandler med laser, er, at klinikken såvel som behandleren skal være både certificeret og registreret med tilladelse til at behandle med laser hos Styrelsen for Patientsikkerhed – alt sammen for din sikkerhed.
Er du i tvivl om en permanent hårfjerning, så spørg os endelig.

Permanent hårfjerning

Inden du starter dit behandlingsforløb med en permanent hårfjerning, skal du have en lovpligtig forundersøgelse minimum 48 timer før din første laserbehandling.

Denne forundersøgelse kan du booke gratis hos Skin Rehab.
Til forundersøgelsen for en permanent hårfjerning vurderer vi din hårstruktur, hårfarve samt hudfarve. Vi gennemgår forløbet, og du modtager information både mundtligt og skriftligt om din laserbehandling efter forundersøgelsen.

POPULÆRE BEHANDLINGSOMRÅDER I PERMANENT HÅRFJERNING

Permanent hårfjerning

HØJ KVALITET OG SIKKERHED

Hos Klinik Skin Rehab går vi op i vores kunders sikkerhed. Vi går ikke på kompromis med kvalitet af vores udstyr, og vi anvender til en permanent hårfjerning derfor kun den nyeste teknologi.

Vi anvender en at de bedste og mest effektive lasermaskiner på markedet, nemlig Motus YA (DEKA), CE-godkendt og leveret af GM Medical, der er anerkendt leverandør af medicoteknisk udstyr.

Teknologien er en kombination af Alexandrite/nd Yag laser. Alexandrite der passer til de lyse hudtyper (type 1-3) og nd Yag, der er effektiv til mørke hår og mørke hudtyper (type 3-6).

hårfjerning med laser

Bestil tid til forundersøgelse hos vores sygeplejersker i forbindelse med første behandling. Dette er lovpligtigt og en del af din sikkerhed. Konsultationen er gratis. Bestil din tid i god tid, så du efterfølgende kan bestille din tid til behandling.

  • 1 behandling gratis ved køb af klippekort med 8 behandlinger


Konsultation GRATIS

 

Ansigt & Hals

Hårfjerning Hage 500,- kr.
Hårfjerning Hals 600,- kr.
Hårfjerning Overlæbe 500,- kr.
Hårfjering Kæbe 500,- kr.
Hårfjerning Kinder 600,- kr.
Hårfjerning Bakkenbarter 500,- kr.
Hårfjerning Underansigt / Fuldskæg 900,- kr.
Hårfjerning Hele ansigtet 1.100,- kr.

 

Ben & Fødder

Hårfjerning Lår (Hele lår) 2.000,- kr.
Hårfjerning Baglår 1.000,- kr.
Hårfjerning Inderlår 800,- kr.
Hårfjerning Fødder 500,- kr.
Hårfjerning Hele ben 3.300,- kr.
Hårfjerning Underben incl. knæ 1.900,- kr.

 

 

Intim

Hårfjerning Brazil (kvinder)1.200,- kr.
Hårfjerning Brazil (mænd)1.500,- kr.
Hårfjerning Bikini700,- kr.
Hårfjerning Baller1.200,- kr.
 

Overkrop

Hårfjerning Axil/ Armhuler500,- kr.
Hårfjerning Hænder500,- kr.
Hårfjerning Bryst1.100,- kr.
Hårfjerning Mave1.000,- kr.
Hårfjerning Overarme1.100,- kr.
Hårfjerning Underarme1.100,- kr.
Hårfjerning Hele arme1.800,- kr.
Hårfjerning Aerola / Rundt om brystvorterne500,- kr.
 

Ryg

Hårfjerning Ryg1.700,- kr.
Hårfjerning Nakke800,- kr.
Hårfjerning Skulder1.000,- kr.
Hårfjerning Ryg & Skulder2.200,- kr.
Hårfjerning Ryg, Skulder & Nakke2.500,- kr.

Hvor ofte skal man have laserbehandlinger ved en permanent hårfjerning?

En permanent hårfjerning kan variere alt efter din hudtype, din hårvækst, hårfarve og meget andet.

Derfor kan vi først og fremmest anbefale at tage kontakt til os angående dit specifikke forløb.

Dine hårsække har forskellig hårvækst, og det kan variere, hvornår de er aktive og dermed kan behandles med laser.

Mængden af laserbehandlinger er individuelle, men antallet af behandlinger er ofte mellem 8-12 behandlinger med et behandlingsinterval på 4-6 uger.

VIGTIGT FØR OG EFTER EN PERMANENT HÅRFJERNING

Før du får din første hårfjerning med laserbehandling, skal du til en forundersøgelse hus vores kosmetiske sygeplejerske. Forundersøgelsen er lovpligtig og skal foretages minimum 48 timer før din første behandling.

Bestil derfor din forundersøgelse i god tid, så er du klar til få din laserbehandling – den er gratis.
Læs mere om, hvordan du forbereder dig til en permanent hårfjerning med laserbehandling i menuen nedenfor.

De fleste lasertyper kræver man holder fire ugers pause fra solen før laserbehandlingen på grund af risikoen for pigmentskader. Da vi kan behandle alle hudfarver fra lys til mørk, kan vi også behandle året rundt.

Du skal barbere dig inden

Du skal barbere dig på det område, hvor du skal laserbehandles før du kommer til klinikken.

Vi ved godt, at man skal have lange arme, hvis du skal laserbehandles på ryggen og skal barbere dette område. Derudover kan det også være svært at ramme hele vejen rundt til en braziliansk laserbehandling. Det er der råd for – book lidt ekstra tid, så hjælper vi gerne med den del.

Vent lidt med cremer der indeholder retinol

Hvis du bruger cremer eller scrups, der indeholder retinol, skal du undgå at bruge dem to dage før og efter din laserbehandling.

Skal du have laserbehandling under armene, skal du undgå at bruge deodorant under armene før din behandling.

Ingen fitness efter laserbehandling 

Du skal undå at gå i fitness mindst 24 timer efter en permanent hårfjerning. Det er nemlig vigtigt at undgå for meget opvarmning efter din laserbehandling. 

En behandling er ikke nok – så bestil i god tid

Hår groer forskelligt og i hver sit tempo. De er ikk aktive samtidigt og hver gang. Derfor skal du have mere end én behandling. Med en permanent hårfjerning skal der gå cirka 4 uger imellem hver laserbehandling. 

Bestil derfor dine tider i god tid, og lidt tid frem, så du får det bedst mulige behandlingsforløb med en permanent hårfjerning med laserbehandling. Den gode planlægning, giver det gode resultat. 

Ingen solbadning 4 uger efter din behandling. 

For at opnå det bedste resultat er det vigtig, at du ikke solbader 4 uger før og efter behandlingen.

Det område, hvor du skal have din laserbehandling, må ikke udsættes for UV stråler og selvbruner, da UV strålerne øger risikoen for pigmentering. Det kan være en udfordring at undgå solen om sommeren – det er sådan set fair nok, så længe du ikke får sol på det område, hvor du skal laserbehandles. Er det for vanskeligt, så ty til skraberen eller voksning i sommermånederne og kom tilbage til efterår og over vinteren til en permanent hårfjerning.

Ingen fitness efter laserbehandling

Det er vigtigt at undgå for meget opvarmning efter en permanent hårfjerning med laserbehandling. Undå derfor at gå i fitness mindst 24 timer efter.

En behandling er ikke nok – så bestil i god tid

Hår groer i forskellige tempi, og ikke alle er aktive på en gang eller samme tid. Derfor har du brug for mere end én laserbehandling. Der skal gå cirka 4 uger imellem hver laserbehandling. Planlæg og bestil gerne flere tider frem i tiden efter hinanden, så får du det mest effektive behandlingsforløb med en permanent hårfjerning.

Hver type laser har sine egenskaber og anvendelsesområder. De fleste lasertyper fungere bedst med lys hud og mørke hår.

Forskellige laser hårtyper

Fælles for alle typer laserbehandlinger er, at en permanent hårfjerning skal destruere hårrødderne, så hårene ikke vokser ud igen. Alt sammen forskellig teknologi til forskellige hud- og hårstruktur og farve.

Undgå skader – vælg en der er uddannet

Alt efter, om din hudfarve er lys eller mørk, fin eller en grov hårstruktur, er det vigtigt, at du vælger en uddannet og autoriseret behandler, der kan definere hvilken hud- og hårstruktur du har. 

Derudover skal behandleren også vurdere, hvorvidt netop deres type laser er det rigtige valg for dig – for at undgå alvorlige brandskader på din hud – for din sikkerhed.

Vores laser er til alle hudfarver

Vores laser er en kombineret alexandrit/ndYAG laser til behandling af alle hudfarver. Motus YA har integreret køler og anvender den nyeste teknologi indenfor laser til hårfjerning. Effektiv og smertefri.

FAQ - Permanent hårfjerning med laserbehandling

Teknologien er forskellig, når det kommer til smerter eller ingen smerter. Eksempelvis mærkes IPL laser som svirp med en elastik, andre lasertyper varmer håret mere eller mindre og kan mærkes tilsvarende i huden. For nogen føles varmen ikke slem, og for andre mærkes det, som om huden bliver brændt.

Vi anvender den nyeste teknologi, med et specielt designet laserhoved hvori der er indbygget nedkøling. kombinationen af køling og den nye teknologi gør, at de fleste ikke mærker spor til laserbehandlingen.

Du kan få en permanent hårfjerning de steder, du ønsker. De mest populære behandlingsområder er dog ben, ryg, overlæbe, under armene og en brazil.

Til en permanent hårfjerning benyttes en laser, som bevæges hen over huden. Denne laser går ind og rammer pigmentet i hårsækkene, hvor aktive hårsækkene herefter brændes og fjernes. En permanent hårfjerning fordeles ud over flere behandlinger, hvor der ofte er 4-6 uger mellem hver laserbehandling. 

Bliv ringet op

Vil du høre mere om permanent hårfjerning?