FRANSKE DERMACEUTIC

Kemisk Peeling

Dermaceutic er førende indenfor medicinsk peeling og æstetisk dermatologi.

Opnå rabat ved 3 samtidige købte behandlinger
Milk Peel 3.000 kr.
Crystal Peel 3.300 kr.

Milk Peel – pr. behandling

1.250 kr.

Crystal Peel – pr. behandling

1.350 kr.

5/5

Få frisket huden op med kemisk peelin

Trænger din hud til at blive frisket op? Er din hud træt, grå, trist og bærer præg af aldringstegn? Er du plaget af akne-ar, eller har du med tiden fået flere solskader som ikke længere kan dækkes med makeup? Så er kemisk peeling måske den rette behandling til dig. Kemisk peels har været anvendt af hudlæger i mere end 60 år, og er skabt til at eksfoliere huden.

Kemisk peeling er en effektiv behandling, det er en dybderensende ansigtsbehandling, der fjerner døde og beskadigede hudceller og urenheder. Kemisk peel fornyer huden ved hjælp af regenerering og accelerer cellefornyelsen. En kemisk peeling kan bruges til mange forskellige problematikker alt efter hvilken type peel, der anvendes.

Hvordan foregår en behandling med kemisk peeling?

Behandlingen består i, at vi påføres en væske på huden. Denne væske indeholder en kemisk opløsning, som gør, at flere af hudens lag udskiftes, fornyes og opstrammes. 

Væsken skaber en regenerering i huden. Dette ses ved, at de øverste cellelag på huden udtørre og skaller af, derefter dannes et nyt, fint og ensartet hudlag, fine linjer, store porer, akne-ar og pigmentering reduceres. 

Medicinske peelinger kan være overfladiske eller middeldybe afhængig af, hvad formålet med peelingen er, og hvad som behandles.

Hvad er Kemisk peeling og hvordan virker det?

Hos Klinik Skin Rehab arbejder vi med to kemisk peels: Milk peel som er baseret på en kombination af de tre komponenter glykolsyre, mælkesyre og salicylsyre. 

Milk peel er effektiv til behandling af store porer, fedtet hud, ældet eller solskadet hud, akne-ar og pigmenteringer, derudover give den et frisk udseende, smuk glød, udjævner hudtonen, og så forbedrer den effekten af din daglige hudpleje. Den er velegnet til alle hudtyper. Vi anbefaler en kur på 4 behandlinger med 3 uger mellem behandlingerne.

Aktive ingredienser: Mælkesyre, Glykolsyre, Salicylsyre – pH 1,9

Crystal peel som er en helt ny peel fra DermaCeutic. Crystal peel er baseret på salicylsyre, citronsyre og mandelsyre som er utrolig effektiv til melasma, postinflammatorisk hyperpigmentering forbedring af akne eller reducering af porer.

 Ligesom Milk peel giver den en flot glød og ensartet hudstruktur. Vi anbefaler 3 behandlinger med 3 uger mellem hver behandling. Crystal peel passer til alle hudtyper.

Aktive ingredienser: Salicylsyre, Mandelsyre, Citronsyre. pH 2

Fælles for alle Kemisk peels er, at det er en cellefornyende behandling der giver naturlige resultater, der kan ses allerede efter den første behandling. Det er en effektiv proces der helt naturligt sætter gang i huden. En kemisk peeling virker ved, at man via en kombination af forskellige syrer sammensætter en kemisk peeling ud fra, hvad formålet med peelingen skal være.

  • Det kan være opfriskning af huden og reduktion af fine linjer og rynker. Begge resultater kan man opnå med vores kemiske peelings. Udover dette differentierer vi med forskellige virkestoffer til eksempelvis fjernelse af pigmentering eller akne. Her er målet enten at hæmme enzymet tyrosinase, hvis vi ønsker at fjerne pigmenter eller at reducere sebumproduktionen, hvis der er tale om akne. Kemisk peels må kun anvendes af læger og sygeplejersker.

Behandlingsforløb

  • Behandlingstid: 30 min
  • Bedøvelse: Ingen
  • Nedetid / opheling: op til 7 dage
  • Resultat: synligt efter 0-10 dage
  • Holdbarhed: individuelt, anbefales en kur på op til 4 behandlinger
  • Konsultation: Gratis

Hvorfor peels fra franske DermaCeutic?

Klinik Skin Rehab har valgt peels fra franske DermaCeutic som er bestående af biokemikere, hudlæger og æstetiske kirurger. De er førende indenfor medicinsk peeling og æstetisk dermatologi.

DermaCeutic er et af de førende indenfor hudpleje – også når det kommer til at udvikle produkter indenfor for æstetisk dermatologi. I dag bliver deres produkterne anvendt af over 30.000 hudterapeuter verden over.

Virkningerne af Dermaceutics behandlinger understøttes af uafhængige kliniske prøver og brancheførende udøvere rundt om i verden.