Laserbehandling

Fjernelse af karsprængninger

Fjernelse af karsprængninger effektivt og smertefrit med Nd. YAG laser.

500 Kr.

Effektiv og smertefri​

Behandlingstid på 30-50 min

Behandling af alle hudfarver og hudtyper

Nyeste teknologi

Gratis forundersøgelse​

Certificeret hos Styrelsen for Patientsikkerhed​

500 Kr.

5/5

Fjernelse af Karsprængninger

ER DU TRÆT AF KARSPRÆNGNINGER OG RØDME?

For mange er det velkendt at have karsprængninger eller rødme i huden. Det kan give anledning til frustration og en del gener for mange. Laserbehandling være en god løsning til fjernelse af karspræninger, men vælg den type laser, der passer til dig.

Fjernelse af karsprængninger er en meget populær behandling. Vi anvender den nyeste teknologi og en af de bedste maskiner på markedet. 

Nd. YAG laser virker ved at laserlyset bliver optaget i hæmoglobinet (blodet rødefarvestof) som varmes op, og dermed ødelægger blodkarret. Når blodkarret er ødelagt, ophører blodtilstrømningen, og rødmen forsvinder. Behandlingen vil ikke påvirke huden omkring blodkarret.

For at opnå det bedste resultat skal huden være så lys som muligt. Vi fraråder selvbruner, solbadning eller solarium ca. 2-3 uger før din behandling. Under behandlingen, bør der anvendes solcremer med faktor 50 for at undgå pigmentforandringer samt min. 2 måneder efter afsluttet behandling.

Det behandlede område kan være rødt og hævet i 1-2 døgn efter. Der kan opstå midlertidige blåmærker i område, som forsvinder i løbet af et par dage. Vi anbefaler 2-3 behandlinger.

 

LASER ER IKKE BARE LASER - Vælg den rette til fjernelse af karsprægninger

Inden du starter dit behandlingsforløb – fjernelse af karsprængninger, skal du have en lovpligtig forundersøgelse før din første laserbehandling.

Denne forundersøgelse kan du booke gratis hos Skin Rehab. 
Til forundersøgelsen – fjernelse af karsprængninger vurderer vi din hud og din rødme. Vi gennemgår forløbet, og du vil modtage information både mundtligt og skriftligt om din laserbehandling efter forundersøgelsen.

 

karsprængninger

Fælles for alle, der behandler med laser, er, at klinikken såvel som behandleren skal være både certificeret og registreret med tilladelse til at behandle med laser hos Styrelsen for Patientsikkerhed – alt sammen for din sikkerhed.
Er du i tvivl om fjernelse af karsprængninger, så spørg os endelig.

POPULÆRE BEHANDLINGSOMRÅDER I PERMANENT HÅRFJERNING

Permanent hårfjerning

HØJ KVALITET OG SIKKERHED

Hos Klinik Skin Rehab går vi op i vores kunders sikkerhed. Vi går ikke på kompromis med kvalitet af vores udstyr, og vi anvender til en permanent hårfjerning derfor kun den nyeste teknologi.

Vi anvender en at de bedste og mest effektive lasermaskiner på markedet, nemlig Motus YA (DEKA), CE-godkendt og leveret af GM Medical, der er anerkendt leverandør af medicoteknisk udstyr.

Fjernelse af karsprængninger med laser

Bestil tid til forundersøgelse hos vores sygeplejersker i forbindelse med første behandling. Dette er lovpligtigt og en del af din sikkerhed. Konsultationen er gratis. Bestil din tid i god tid, så du efterfølgende kan bestille din tid til behandling.

  • 1 behandling gratis ved køb af klippekort med 8 behandlinger
  •  
KonsultationGRATIS

 

Ansigt & Hals

Karsprængninger Ansigt500,- kr.
Karsprængninger Hele Ansigt1.300,- kr.
Karsprængninger Kinder800,- kr.
Karsprængninger Næse700,-kr. 
Karsprængninger Hage700,-kr. 
Karsprængninger Pande700,-kr. 
  
  

 

Ben

Karsprængninger Lår (Hele lår foran)1.000,- kr.
Karsprængninger Baglår (Hele lår bagpå)1.000,- kr.
Karsprængninger Hele ben2.000,- kr.
  
  

Vi behandler ikke hvis du:

- Er under 18 år