NATURLIG SKØNHED

BOTOX

Der kan være flere forskellige årsager til at få botox. For os er kunsten, at bevare det smukke og æstetiske i et naturligt udseende.

Behandlinger fra

750 Kr.

Virkning efter 7-12 dage

Bevar et naturligt look

Gratis konsultation

Effekt i 3-6 måneder

Behandlinger fra

750 Kr.

5/5

BOTOX

LIVET ER SMUKT – OG MÅ GERNE KUNNE SES

Der kan være flere forskellige årsager til at få botox. For os er kunsten, at bevare det smukke og æstetiske i et naturligt udseende.
Rynker kan sagtens være smukke og give os karakter. Men når rynker giver os et vredt, trist eller træt og uoplagt udseende, kan botox hjælpe med at fjerne dette uden at ændre på det øvrige ansigtsudtryk.

Når vi gennem et helt liv trækker vores mimiske muskler sammen i ansigtsudtryk, smil og ved anstrengelse (som når vi kniber øjnene sammen), spidser munden ved rygning, derved danner de fleste rynker med alderen.

Hvorvidt og hvor mange rynker vi får handler om genetik, hvad vores hud har været udsat for og ikke mindst, hvordan vi har plejet vores hud gennem årerne.

INGEN SURE MINER – MEN ET FRISKERE UDTRYK

Behandlingen med botox kan give dig et friskere og yngre udtryk uden at gå på kompromis med dit personlige udtryk.

Hos Klinik Skin Rehab lægger vi vægt på det naturlige resultat. 

Vi anvender de mest anerkendt og gennemtestede mærker indenfor botox.

FORUNDERSØGELSE MINIMUM 48 TIMER FØR

I følge loven skal du have en konsultation hos vores dermatolog minimum 48 timer før behandlingen. 

Det betyder, at vi har god tid til at forventningsafstemme, før vi påbegynder din behandling. 

Til konsultationen taler vi bl.a. om dine ønsker, behandlingsmuligheder og mulige eventuelle bivirkninger.

BOTOX – VIRKNINGSMEKANISME

Botox forhindre signalstoffet mellem muskel og nerve i at blive frigivet. Derved forhindres musklen i at trække sig sammen.

Virkningen ses ikke lige med det sammen, men efter 7-12 dage. Den fulde effekt ses efter 14 dage. Effekten holder mellem 3-6 måneder.

POPULÆRE OMRÅDER

Et naturligt udtryk med Botox

Livet er smukt og må gerne kunne ses

Rynker kan sagtens være smukke og give os karakter. Men når rynker giver os et vred, trist eller træt og uoplagt udseende, kan botox hjælpe med at fjerne dette uden at ændre på det øvrige ansigtsudtryk.

Ingen sure miner – men et friskere udtryk

Behandlingen med botox kan give dig et friskere og yngre udtryk uden at gå på kompromis med dit personlige udtryk.

Hos Klinik Skin Rehab lægger vi vægt på det naturlige resultat. Vi anvender de mest anerkendt og gennemtestede mærker indenfor botox.

Forundersøgelse minimum 48 timer før

I følge loven skal du have en konsultation hos vores dermatolog minimum 48 timer før behandlingen. Det betyder vi har god tid til at forventningsafstemme før eventuel behandling. Til konsultationen taler vi om dine ønsker, behandlingsmuligheder og mulige bivirkninger.

Book din forundersøgelse i god tid.

Sved er en naturlig mekanisme for kroppen. Men lider man af hyperhidrose, sveder man ekstremt meget – nogen op til 4-5 gange så meget som normalt, at sveden løber eller drypper fra kroppen, måske er sokkerne konstant våde og man er nødt til at skifte tøj flere gange om dagen.

Typiske områder er hænder, fødder og armhuler.

Bestil tid til forundersøgelse hos vores dermatolog, der vil foretage en vurdering og diagnosticering af dit svedproblem.

Botulinumtoksin (forkortet som BTX eller BoNT) er et giftstof der første gang blev opdaget i 1895. Det er et protein og et neurotoxin, der stammer fra bakterien Clostrdium botulinum. Botox er også kendt som pølsegift da bakterien, som forårsagede den, voksede i dårligt håndteret kødprodukter.

Den tyske læge og poet Justnus Kerner døbte sygdommen ”botulisme”, afledt af det latinske ord botulus, som betyder pølse.

I 1949 opdagede Burgens team at botulinumtoksin blokerer de nenuromuskulære forbindelser.

Fra pølsegift til medicin – less i more

I 1950’erne opdagede man, at indsprøjtning af en meget lille dosis botulinumtoksin A var effektivt i flere medicinske sammenhæng som f.eks. ufrivillige spasmer.

Botox godkendt til kosmetiske behandlinger i 1989

Botulinumtoksin blev i 1989 godkendt af FDA (Food and Drug Administration, USA) Firmaet Allergan Inc. opkøbte rettighederne til stoffet og forkortede navnet til Botox herefter arbejde firmaet på at undersøge de kosmetiske effekter til kosmetisk brug. I 2006 var behandlingen med botox den mest almindelige kosmetiske operation i USA.

Botox – Behandling af medicinske tilstande

Udover at botox bruges til kosmetisk formål, bruges botox også til behandling af flere medicinske tilstande som f.eks. ufrivillige spasmer, migræne, øjenproblemer som skelen eller ukontrolleret blinken og overaktivitet i svedkirtlerne (hyperhidrose). 

Bliv ringet op

Vil du høre mere om botox?